A RackForest Kft. jelenlegi formájában 2013-ban kezdte meg működését.

A cég tulajdonosai, vezetői azzal az elhatározással alapították meg a céget, hogy Magyarországon is elérhető legyen olyan professzionális szolgáltatás a szerverbérlés, üzemeltetés és hoszting a piacon, amely a legmodernebb eszközök, infrastruktúra előnyeit kihasználva, árait reális, megfizethető szinten tartja, miközben világméretű cégekre jellemző stabil, megbízható szolgáltatást nyújt. Emellett fontos cél, hogy a magas színvonalú, biztonságos szolgáltatás és fejlesztés mellett a cég mindig közvetlen kapcsolatot tartson fenn ügyfeleivel, a szakmával és a versenytársaival.

Miért válasszon minket?

RUGALMASSÁG

Ügyfeleink igényei a legfontosabbak, ezek határozzák meg a szolgáltatásokat, termékeket, folyamatainkat.

BIZTONSÁG

Magyar magánszemélyek erős tőkéje nyújt biztonságot az elkövetkezendő 10-20 évre.

TAPASZTALATOK

Dolgoztunk világméretű cégeknél, így az itt látott és tanult dolgokat felhasználjuk saját folyamatainkban.

SZAKÉRTELEM

Kollégák évtizedes tapasztalattal rendelkeznek és elismert szakemberei területüknek.

PARTNEREK

Globális multinacionális vállalatok a beszállítóink, akiknek élvezzük bizalmát és stratégiai partnerségét.

HIVATÁS

Célunk a magas színvonalú, kedvező árú és ügyfélbarát szolgáltatás Magyarországon is.

Rackforest

Atiyeh Nabil

Atiyeh Nabil

Ügyvezető igazgató

Több multinacionális cégnél és magyar kis- és középvállalatoknál szereztem tapasztalatot, különböző vezetői pozíciókban gyártás, telekommunikáció és internet területeken. A Flextronicsnál hozzám tartozott a globális beszállítói és ügyfél számlakezelő rendszer. Később a Vodafone Magyarország IT biztonság és IT stratégia tervezésében segédkeztem.
A Docler cégcsoporton belül a DoclerWeb Kft. és Dotroll Kft. vezetéséért voltam felelős. 2011-ben megalapítottam a DoclerWeb hoszting üzletágát, 2012-re elismertté és sikeressé tettem.

Angeli János

Hálózat és infrastruktúra igazgató

Angelo néven ismer az IT szakma. Hálózati mérnök, 1998 óta internetszolgáltatóknak dolgozom. Az ISZT megbízásából 2002 óta üzemeltetem a BIX-et. Olyan jelentős szervertermeket ismertem meg személyesen, mint a Telecity, a TeleHouse, a GlobalSwitch vagy az InterXion. Magyarországon hét szerverterem tervezésében és építésében vettem részt, köztük műszaki vezetőként az Interware, illetve a Docler cégcsoport, később DoclerWeb szervertermének építésében és üzemeltetésében is. Az Interware-nél több mint ezer szerver, az akkori a hazai webszerver piac 40-50% működött a felügyeletem alatt. A DoclerWeb hálózat és infrastruktúra osztályvezetőjeként egyedülálló, világméretű IP gerinchálózat építése és üzemeletetése is hozzám kötődik.

Angeli János

Társadalmi felelősségvállalás

Fontosnak tartjuk, hogy a rendelkezésünkre álló lehetőségeket, infrastruktúrát kihasználva támogassunk civil szervezeteket, kezdeményezéseket. Szeretnénk, ha azok a szervezetek, alapítványok, amelyek céljaival, értékeivel mi magunk is azonosulni tudunk, a lehető legtöbb emberhez tudjanak szólni. Ennek ma az interneten való megjelenés a kulcsa. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani, ehhez biztosítunk domain nevet, megfelelő tárhelyet vagy szervert az alábbi szervezeteknek.

Köszönjük ügyfeleinknek, munkatársainknak, hogy ezt megtehetjük!

2015

A napokban két éve annak, hogy az első RackForestes e-mail megszületett, az első rack szekrényt kinyitottuk és izgatottan vártuk az első ügyfelet.

Sok-sok munka árán, ma a nyolcadik racknél tartunk, több mint 500 szerverünk és több mint 800 ügyfelünk van. Ügyfeleink között vannak Magyarország legjobb fejlesztő cégei, webshopjai, hírportáljai, ügyviteli és számlázó rendszerei és streaming szolgáltatói.
Szerénytelenség nélkül állíthatom: hatalmas teljesítmény ez. Nagyon büszke vagyok arra, amit elértünk a csapattal, az odaadásuk, tudások és tapasztalatuk nélkül biztos nem sikerült volna.
Köszönöm ügyfeleinknek a bizalmat és a támogatást! Különösen a kezdeti bizalmat, amikor bizonyítani kellett, hogy méltók vagyunk a ránk bízott szerverekre, a legféltettebb kincsükre! A jövőben töretlenül folytatjuk a növekedést. Építjük a második helyszínt, ami már saját szervertermünk lesz és várjuk az izgalmasabbnál izgalmasabb projekteket. Tehát egy nagy mosoly az elmúlt két évre és a jövőre, ami vár ránk.

Nabil

2016

Ismét eltelt egy izgalmakkal és sikerekkel teli év. A harmadik évünket zárjuk. Sikerült megduplázni a számokat: 1700+ Ügyfél, 1000+ szerver és 19 rackszekrény.

Ezen felül megépült a mi saját szervertermünk a Victor Hugo utcában, így már két helyszínen vagyunk jelen.
Nagy projektekben bizonyítottunk, mint a Telenor MyTV streaming, Openstack private cloud implementációk… Elértük, hogy a RackForest ismert és kiemelkedő legyen: Az ügyfélszolgálat messze a magyar átlag feletti, közvetlen és barátságos.Mind a kommunikáció a cég részéről, mind pedig a technikai oldal kellemes csalódás volt nekem az eddigi magyar szolgáltatókkal szemben.Fontos számomra hogy szívvel csináljuk. Másképp nincs értelme. Gyakran meglepődök azon, hogy egy napom során szembejövő projektek és szolgáltatások közül milyen sok kötődik valami módon hozzánk. Jó érzéssel tölt el, hogy mára fontos szerepünk van a Magyar internetes szolgáltatások piacán. Köszönöm ügyfeleinknek, hogy velünk tartanak. Mert hát, ez a bizalomról szól. Szuper csapatunk is tovább bővült. Köszönöm Nekik a kitartást, a rengeteg munkát és hogy elviselnek (ami nem mindig könnyű). 🙂 Büszkén, izgatottan és továbbra is egy nagy mosollyal az arcomon várok mindent, ami vár ránk.

Nabil