Prémium webtárhely csomagok garantált erőforrásokkal weboldala maximális gyorsaságáért!

Dedikált IP címet és ajándék SSL tanúsítványt biztosítunk minden csomaghoz.

TESZTELJE INGYEN 5 NAPIG! GYŐZŐDJÖN MEG A MINŐSÉGRŐL!

Dedikált erőforrások - maximum 12 tárhely/szerver

Villámgyors ügyintézés, 30 perces reakcióidő

100% SSD, Intel Xeon processzor, napi mentés

24 órás műszaki ügyelet

cPanel a funkcionalitásért – Cloudlinux a rendelkezésre állásért – ESET EFS és Imunify360 a biztonságért

Prémium Webtárhelyeink kompatibilisek a népszerű tartalomkezelő rendszerekkel, mint például a WordPressJoomlaDrupal, a PHP keretrendszerekkel (Symfony, Laravel, Yii, stb.), valamint az egyedi fejlesztésű szoftverekkel is. Az igényeknek megfelelően választhatja ki a PHP verziót, valamint az engedélyezett modulokat. A Softaculous Installer segítségével néhány kattinttással telepítheti a legnépszerűb blog motorokat, webáruházakat és tartalomkezelő rendszereket.

Tárhelyeinken bevezetésre került az Imunify360. Alábbi két fő funkcióval rendelkezik:

  • MODSEC web application firewall (WAF): Imunify360 szabályok alapján, ebbe tartoznak bele a WordPress és egyéb CMS-ek ismert sebezhetőségeinek a blokkolása, SQL injection, brute force protection, vírusos fájlok feltöltésének a megakadályozása és egyéb webalkalmazással kapcsolatos szabályok. Fontos ennek a védelemnek a megléte, tekintve hogy nagyon régi WordPressek, Joomlák, Drupalok is futnak a tárhelyeken. Ha esetleg az ügyfelünk valami oknál fogva nem szeretné ezt a védelmet, ezt ki tudja kapcsolni domainenként a cPanel felületén.
  • OSSEC open-source host-based intrusion detection system (HIDS): Ez a rendszer szintű (nem webes) támadások szűrését, blokkolását jelenti, pl. SSH brute force, IMAP, SMTP brute force stb.

Imunify360 előnye a többi hasonló megoldással szemben (CSF vagy a fail2ban, esetleg a beépített cphulk) hogy van lehetőség a captchával való tovább lépésre (Greylist), míg többi megoldásnál az IP cím teljesen kitiltásra kerül (Blacklist).