webmester_szolg3_1920x1080

Weboldal és levelezés költöztetés

Ha új tárhelyét nálunk veszi igénybe, de meglévő weboldalát, levelezését is át szeretné hozni, bízza a költöztetést tapasztalt Webmester kollégáinkra!

Milyen oldalak költöztetésében tudunk segíteni?

Akár a népszerű tartalomkezelő keretrendszerek egyikében készült oldalról van szó (pl. WordPress, Joomla, Drupal), akár egyedi fejlesztésű oldallal rendelkezik, van lehetőség a weboldal biztonságos, kiesés nélküli átköltöztetésére.

Milyen adatok szükségesek a költöztetéshez?

A feladat felméréséhez szükség lesz a jelenlegi tárhely átvizsgálására, ehhez biztonságos formában bekérjük a hozzáférést a jelenlegi tárhelyhez, ahol a weboldal felépítéséről, tartalmairól tájékozódhatunk.

Levelezés költöztetésének felméréséhez fontos tudnunk, hogy mennyi email fiókot szeretne költöztetni és ezek egyenként mekkora mérettel rendelkeznek.

Az ajánlat elfogadása után, a költöztetés kivitelezéséhez néhány plusz adatra lesz szükség. WordPress oldal esetén admin szintű hozzáférésre a weboldalhoz, illetve levelezés költöztetéshez szükségesek az email fiókokhoz tartozó jelszavak is.

Milyen oldalak költöztetésében nem tudunk segíteni?

  • WIX, Squarespace, UNAS, Shoprenter, Shopify, ill. ehhez hasonló weboldal szerkesztő rendszerekből történő migrálást nem tudunk vállalni, mivel ilyen szolgáltatások esetén a harmadik fél nem teszi lehetővé a hozzáférést az oldalhoz fájl és adatbázis szinten
  • POP3-mal beállított levelezés, mivel az a helyi, kliens eszközön tárolja a levelezést
  • Google Workspace-ből vagy Office365-ből osztott tárhelyre

Ajánlatkéréshez, előzőleges munkafelméréshez írjon nekünk a [email protected]ímre!

WordPress kezelésben segítségnyújtás

  • WordPress előtelepítés – Ha kulcsrakész WordPress oldalt vagy WooCommerce webáruházat szeretne, bízza ránk a weboldala előtelepítését! Lehetősége van megadni az Ön által választott témát és pluginokat, vagy igénybe vehet egy kezdőcsomagot, amelybe a legnépszerűbb témákat és pluginokat telepítjük.
  • Pluginok, témák telepítése és beállítása – Elakadt a telepítéssel? Nem az elvárás szerint működik? Kérjen segítséget Webmesterünktől!
  • WordPress frissítés – A WordPress frissítése előre nem látott következményekkel járhat, akár kompatibilitási problémák, akár a pluginokban felejtett esetleges bugok miatt. Kérje segítségünket, és mi biztonságos körülmények közt tesztelünk, és utána élesítjük a frissítést.
  • Elementor oldalszerkesztőben segítségnyújtás – Az egyik legnépszerűbb oldalszerkesztő számtalan beállítási lehetőséggel – és számtalan útvesztővel! Rutinos Webmesterünk segítségével a blokkok, elemek és beállításaik is a helyükre kerülnek.
  • Fertőzött oldal tisztítása, weboldal biztonság növelése – Ha minden elővigyázatosság ellenére megtörténik a baj, a feltört oldal javítását hibaelhárításban tapasztalt kezekre érdemes bízni. A fertőzött fájlokat nem csak eltávolítjuk, hanem a weboldal későbbi biztonságát szem előtt tartva ajánlatot teszünk plusz biztonsági intézkedésekre is.
  • Egyedi kérések – A fentiektől eltérő, egyedi kérések esetén kérje ajánlatunkat, írjon nekünk a [email protected]ímre, hogy miben segíthetünk!

A WordPress segítségnyújtás nem terjed ki egyedi webfejlesztői és grafikai feladatokra, kód optimalizációra, adatbázis optimalizációra, SEO optimalizációra.