Ellenállhatatlan kombinált csomagjaink KKV vállalkozásoknak

Egy olyan kort élünk, amikor elvárt az ajánlás. Ha egy film adatlapját, ha egy zenei album borítóját nézzük, alatta már alap, hogy szerepel egy plusz sor: “akik ezt megvásárolták, az alábbiakat vették mellé”. Érthető, hogy nem szeretnénk lemaradni alapvető fontosságú dolgokról, sőt időt sem akarunk tölteni azzal, hogy rájöjjünk, mik ezek az alapvető fontosságú dolgok számunkra. A hozzánk hasonlók viselkedése jó útmutató számunkra.

Mi a Rackforestnél ugyanerre gondoltunk. Kezdő, ambiciózus kis- és középvállalkozásoknak mindig szüksége van egy weboldalra, szerverre, számlázó programra, készletnyilvántartásra, szállítólevelekre, és egy ügyviteli szoftverre, ami segít menedzselni a folyamatokat, nyilvántartani az ügyfeleket, és online marketing eszközökkel felpörgetni az eladásokat.

Miért ne rendelhetnénk meg mindezt egyetlen csomagban? Ez járt a fejünkben.

És megcsináltuk. Megkerestük a piac két legelismertebb szereplőjét a fenti feladatok ellátásra, a Kulcs-Szoftot és a MiniCRM-et, hogy olyan csomagokat állítsunk össze, ami minden vállalkozásnak optimális lehet, és egyszerre oldja meg valamennyi problémát. Ráadásul olcsóbban és egyszerűbben, mintha külön-külön rendelnénk meg az egyes szolgáltatásokat.

A választható négy csomag a következő.

Start számlázó csomag

Ebben a .hu domain regisztráció mellé egy 1000 megabájtos tárhelyszolgáltatás, és mellé a Kulcs-Szoft Számlázni Jó! csomagja jár. Azoknak, akik még nem nagyok, de már érzik, hogy lesz ebből valami.

A tárhelyhez jár 5 hozzárendelhető domain (és persze korlátlan aldomainek), 10 FTP hozzáférés, 10 postafiók korlátlan e-mail átirányítással, 50 megabájt adatbázis tárterület, biztonsági mentések (e-mail + web + adatbázis), cPanel adminisztrációs felület, ahol könnyen és gyorsan beállítható bármi, amit szeretnénk. Az éves rendelkezésre állás 99.9%.

A Kulcs-Szoft webes szoftvere egy gyors regisztrációt követően pedig azonnal alkalmas számlák kiállítására, az ügyfél email-címét beállítva azonnal elküldve neki azt PDF formátumban. Miután a partnerek adatait felvisszük, és beállítjuk a saját cégünkre jellemző adózási- és termékkört, néhány kattintással el is készülhet a számla, de a szoftverrel díjbekérők, árajánlatok készíthetőek, valamint a kintlévőségek nyilvántartása is megoldott.

A csomag ára nettó 5 990 Ft/év. Nem elírás, év.

Profi számlázó csomag

Ebben már egy komolyabb tárhely szolgáltatás található, 4000 megabájt tárhellyel, 10 domainnel, 20 postafiókkal.

A Kulcs-Szofttól ebbe a csomagba a Számlázni Kényelmes! webes online számlázó került be. Ez ugyanúgy alkalmas a kényelmes számlázásra, árajánlatok készítésére, kintlévőségek nyilvántartására, de ezen kívül még sok minden mást is tud. A kötelezettségeinket és a raktári bizonylatokat is számon tarthatjuk, szállítóleveleket készíthetünk és még egy csomó hasznos funkciót kapunk. Részletek itt.

E mellé egy Adwords kampány menedzsment szolgáltatást is betettünk, vagyis a csomag megrendelője részére vállaljuk, hogy felépítjük, optimalizáljuk és menedzseljük a Google AdWords, Bing Ads, Facebook, Etarget felületeken elköltött forintjait. Keresőoptimalizálásra specializált kollégáink (akik alig várják, hogy dolgozhassanak) az adott termékhez, szolgáltatáshoz és üzleti környezethez leginkább passzoló kampányt tervezik meg, és bonyolítják le.

Így érhetjük el, hogy a tárhelyen végzett szolgáltatást kellő mennyiségű ember lássa, és a számlázó program minden nap ontsa magából a számlákat. Már csak a termék, szolgáltatás kell, és indulhat a motor.

A csomag most akciós havi konstrukcióban, 16 990 Ft/hó áron megrendelhető

Start CRM csomag

Oké, tegyük fel, hogy jól működik a weboldalunk, sokan látogatják, van egy rakás érdeklődő, de az eladás valahogy nem megy úgy, ahogy kellene. Itt lép a képbe egy olyan szoftver, ami nyilvántartja és a megfelelő, előre beállított szempontok szerint értékeli az érdeklődőket, a potenciális vevőket és a vásárlókat is, és a statisztikák függvényében ideális irányt mutat arra, hogy az adott embercsoportból a legtöbb vásárlást realizáljuk. Ráadásul a szoftver menedzselhető hozzáféréssel, felhasználókkal, online betekintést nyújt a vezetőnek a sales-esek munkájába, pontosan látja, ki milyen hatékonysággal dolgozik.

Ez a csomag tartalmaz egy komplett, 1000 megabájtos tárhely szolgáltatást, egy Mini CRM Starter csomagot 3 felhasználói hozzáféréssel és weboldal integrációval.

A csomag ára nettó 7 990 Ft/hó

Profi CRM csomag

Ez a csomag a full extra: egy .hu és egy .com domain-regisztrációt tettünk bele, egy Adwords (vagy Bing Ads, Facebook, Etarget) kampánytervezést és -menedzsmentet, egy 4000 megabájtos tárhelyet 10 domainnel és 20 email postafiókkal, valamint egy MiniCRM Standard csomagot. Ez utóbbi a fenti Start CRM-ben ismertetett képességeket tudja, de 5 felhasználói hozzáférést, korlátlan ügyfélkezelő modult, weboldal integrációt és API-t, ügyfélszolgálati ás számlázó modult, illetve tömeges e-mail küldési lehetőségei is tartalmaz.

Mi tehát ezzel mindent kínálunk, ami jól jöhet: tárhelyet és domaineket a weboldalhoz vagy webes szolgáltatáshoz, egy tökéletesre csiszolt online kampányt, amivel látogatókat hoz az oldalára, egy CRM szolgáltatást, amivel a beérkező érdeklődőket válthatja forintra, az értékesítést maximalizálhatja, és átláthatja a sales működését.

A csomag ára nettó 29 900 Ft/hó.

programming