Hogyan tudom beállítani a levelezésemet Outlook 2016-ban?

< Back

Ha még nincsen semmilyen fiókja felvéve, az Outlook kínálni fogja az opciót, hogy új fiókot vegyen fel, így nyugodtan kezdheti az olvasást a 3. ponttal. Ha már használja az Outlookot, és új fiókot kíván beállítani, akkor kezdje az 1. ponttal.

1) Kattintson a menüsorban a Fájl menüpontra.

2) Kattintson a „Fiók hozzáadása” gombra.

3) Adja meg a fiók tulajdonosának nevét, az email címet, és a postafiókhoz tartozó jelszót. Végül válassza ki a „Kézi beállítás” opciót.

4) A következő oldalon válassza a „POP vagy IMAP” opciót, majd kattintson a „Tovább” gombra.

5) Példánkban mi egy IMAP kapcsolatot állítunk be. A bejövő és kimenő szerverhez megadhatja a tárhelyszerver nevét, vagy a domainjét tartalmazó címet (példánkban mail.kinyilottanarcisz.hu). Ha nem biztos benne, hogy mi lesz a megfelelő, keresse ügyfélszolgálatunkat kérdésével!
Ha minden adatot kitöltött, kattintson a „További beállítások…” gombra.

6) A felpattanó kis ablakban kattintson a „Kimenő üzenetek kiszolgálója” fülre. Itt jelölje be „A kimenő üzenetek kiszolgálója (SMTP) hitelesítést igényel” opciót.
A másik jelölést tegye „A bejövő levelek kiszolgálójával azonos beállítások használata” opció elé.

 

7) Váltson át a „Speciális” fülre. Ellenőrizze a Portszám beállításokat. Biztonságos kapcsolathoz IMAP esetén 993, POP3 esetén 995-ös portot javasoljuk. Kimenő portnak 465 (SSL) vagy 587 (TLS) portot javasoljuk.
Végezetül kattintson az „OK” gombra.

8) Az eredeti munkaablakban kattintson a „Tovább” gombra.

9) Az Outlook ekkor megkísérel teszt üzenetet küldeni. Ha sikerrel jár, kattintson a Bezárás gombra.

Tags: